Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΧΑΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΟΦΗ


Ανάμεικτα συναισθήματα επικρατούν στις τάξεις του ΟΦΗ μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, το απόγευμα της Τετάρτης (4/4).

Οι Κρητικοί, προσπάθησαν και έφτασαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, θέλοντας να πάνε στον τελικό, κάτι που αποτελούσε και έναν από τους στόχους της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου, αλλά είχαν την ατυχία να πέσουν... πάνω στον Ολυμπιακό!

Ο ΟΦΗ, με σωστή τακτική, κράτησε το «μηδέν» στην άμυνά του και στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε… στροφές, πίεσε την άμυνα του Ολυμπιακού και ίσως, όπως λένε οι άνθρωποι της Κρητικής ομάδας, τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, αν ο Ζορμπάς ευστοχούσε στο πλασέ που έκανε το 79ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μάλιστα, όπως υποστήριζαν οι Κρητικοί, στον δεύτερο ημιτελικό και βάσει την εικόνα που είχε η ομάδα, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για να γίνει η ανατροπή και το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας να… κατέβει στην Κρήτη.

Πάντως, οι «ασπρόμαυροι» έχουν κάποια παράπονα από τον διαιτητή Σπάθα στον αγώνα, αναφέροντας πως κυρίως στο πρώτο μέρος σφύριζε πολύ εύκολα φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων, έξω από την περιοχή του Σαχσανίδη.

Όσον αφορά στην επόμενη… μέρα της ομάδας, ο Νίκος Αναστόπουλος, από την συνέντευξη Τύπου έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια και όλοι στην ομάδα θέλουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά μπορούν.

Άλλωστε, με τον τρόπο αυτό θα «κλείσει» με τον καλύτερο τρόπο η φετινή σεζόν, στην οποία ο ΟΦΗ έδειξε πως ανήκει στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, ακόμα και έπειτα από μία εξαιρετικά δύσκολη σεζόν με πολλά προβλήματα, όπως λένε οι ιθύνοντες των Κρητικών.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :