Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΧΟΛΕΜΠΑΣ


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport24.gr", συναντήθηκε με τον Χοσέ Χολέμπας, ζητώντας του να τα δώσει όλα μέχρι το τέλος της χρονιάς!

Μπορεί το πρωτάθλημα να "τέλειωσε" μαθηματικά την περασμένη Κυριακή στο Αγρίνιο, όμως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει κάποιον εφησυχασμό στους παίκτες του Θρύλου.

Έτσι λοιπόν, ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, συνέχισε τις συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τον Χοσέ Χολέμπας να είναι το νέο πρόσωπο.

Ο Μαρινάλης ζήτησε από τον Χολέμπας τα... γνωστά. Να παίξει όπως όλη τη χρονιά, να τα δώσει όλα μέχρι το τέλος και να καταφέρει αυτός και οι συμπαίκτες του να πάρουν το νταμπλ και να κερδίσουν όσα ματς απομένουν.

Είναι φανερό πως ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θέλει να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει όπου παίζει και να κατακτά όσους περισσότερους τίτλους μπορεί. Γι' αυτό και παρά το γεγονός πως το πρωτάθλημα τελείωσε, οι συναντήσεις με ποδοσφαιριστές συνεχίζονται...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :