Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΜΑΚΟΥΝ


Ο Ζαν Μακούν έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και με βάση αυτό ο εκπρόσωπος του Καμερουνέζου μέσου θα έρθει στην χώρα μας για να συζητήσει με την διοίκηση των πρωταθλητών την συνέχιση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», στον Ολυμπιακό σκέφτονται την αγορά των δικαιωμάτων του Μακούν από την Άστον Βίλα, καθώς όλοι έχουν μείνει ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις του διεθνούς μέσου, κάτι που φαίνεται και από την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού έχει μονιμοποιήσει τον πρώην μέσο της Λιόν στο αρχικό σχήμα των ερυθρόλευκων.

Έτσι, ο μάνατζερ του Μακούν, αναμένεται σήμερα στην Αθήνα, για να συζητήσει με την διοίκηση του Ολυμπιακού το ενδεχόμενο αγοράς του 29χρονου παίκτη, ενώ σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το περιβάλλον του, ο εκπρόσωπος του Καμερουνέζου μέσου, έρχεται στην Αθήνα μετά από πρόσκληση των ανθρώπων του Ολυμπιακού!

Μάλιστα, ο μάνατζερ του Μακούν, συναντήθηκε πριν από λίγες ημέρες και με την διοίκηση της Άστον Βίλα, για να συζητήσει το αν υπολογίζεται ο πελάτης του την νέα σεζόν από τον Άλεξ ΜακΛις, ο οποίος δείχνει να μην υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή, κάτι το οποίο διευκολύνει τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια που κάνει για να «ρίξει» τις απαιτήσεις των «χωριατών».

Σύμφωνα με όσα έχουν συμφωνήσει οι δυο ομάδες το περασμένο καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να καταβάλει 3,5 εκατομμύρια ευρώ στην Άστον Βίλα για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Μακούν, χρήματα που στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν και έτσι θα γίνουν προσπάθειες για να μειωθεί το κόστος τα απόκτησης του παίκτη.

Η επιθυμία του ίδιου του Μακούν είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό και μάλιστα έχει δηλώσει πως είναι διατεθειμένος να δεχτεί και μια «γερή» μείωση στις απολαβές του, της τάξεως των 300 χιλιάδων ευρώ!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :