Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ... ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ


Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Α1 «τρέχουν» για τον Ολυμπιακό και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν θέλει να χαθεί καθόλου χρόνος από την προετοιμασία.

Έτσι, παρόλο που οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν χθες την Καβάλα στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνα της 25ης αγωνιστικής της Α1, ο Σέρβος τεχνικός περιμένει κανονικά τους παίκτες του στο παρκέ και σήμερα, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Μ. Τετάρτης (11/04) στα Ιλίσια με αντίπαλο τον Ηλυσιακό, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Με «διπλό» ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει την πρώτη θέση και θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Τα αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζουν να υφίστανται για τον "Ντούντα", αφού υπάρχει μία τετράδα παικτών που για διαφορετικούς λόγους απουσίασε από τις τελευταίες προπονήσεις και αυτοί είναι οι Έισι Λο, Τζόι Ντόρσεϊ, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Ο πρώτος είχε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, ο δεύτερος ταλαιπωρήθηκε από διάσειση στο κεφάλι, ο τρίτος επίσης είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και ο τελευταίος πονούσε στη μέση. Όλοι θα δοκιμάσουν να μπουν στη σημερινή προπόνηση και σταδιακά θα αρχίσουν να ανεβάζουν ρυθμό, εν όψει των επερχόμενων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :