Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ Ο ΘΡΥΛΟΣ


Την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος της ιστορίας του πανηγυρίζει από χθες ο Ολυμπιακός, ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τελειώσουν με νίκες το φετινό πρωτάθλημα για τρεις διαφορετικούς λόγους...

Ο προπονητής του Θρύλου, Ερνέστο Βαλβέρδε, κυνηγάει δύο ρεκόρ και η ομάδα έχει την ευκαιρία να σημειώσει την καλύτερη επίδοση συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα.

Το "sport-fm.gr" αναλύει -με τη βοήθεια της γλώσσας των αριθμών- την εικόνα της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Εμείς σας μεταφέρουμε τα στοιχεία που αφορούν τον Θρύλο μας:

Τα σημαντικότερα στατιστικά στοιχεία της 27ης αγωνιστικής

- Το πέμπτο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού πανηγύρισε χθες ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος είναι πρώτος στη σχετική λίστα των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

- Δύο ρεκόρ κυνηγάει ο Ερνέστο Βαλβέρδε ως προπονητής του Ολυμπιακού. Το πρώτο είναι των συνολικών βαθμών: είχε 73 πέρυσι και 71 το 2008-09. Το δεύτερο είναι το ρεκόρ νικών εκτός έδρας, το οποίο ισοφαρίστηκε χθες (είχε 9 και το 2008-09 και το 2010-11).

- Την ένατη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε χθες ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στην Ξάνθη. Μάλιστα, οι Πειραιώτες έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν ακόμα μία επίδοση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία τους. Συγκεκριμένα, την περσινή σεζόν είχαν έντεκα νίκες στο πρωτάθλημα.

- Για έβδομο σερί παιχνίδι του Ατρομήτου σκόρε ο Κώστας Μήτρογλου, παρότι μπήκε ως αλλαγή στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Αν ο διεθνής φορ καταφέρει να σκοράρει και την επόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, τότε θα ισοφαρίσει το ιστορικό πανελλήνιο ρεκόρ των Γιώργου Σιδέρη (1964-65 και 1968-69), Κώστα Νικολαΐδη (1967-68) και Ντέμη Νικολαΐδη (1997-98)!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :