Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΡΑΚΟΣΕΒΙΤΣ : ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!


Ο Ιγκόρ Ρακόσεβιτς της Σιένα, παραχώρησε συνέντευξη στο κυπριακό σάιτ «Sportnetcy.com» και μίλησε για τους αγώνες της Σιένα με τον Ολυμπιακό, αλλά και μέχρι που βλέπει να φτάνει η ομάδα μας στο φάιναλ φορ.

Αναλυτικά :

Θα ήθελα να μου πεις αρχικά την άποψη σου για τον αγώνα.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη που θα έφερνε την σειρά στα ίσια την σειρά των μπαράζ για το Final 4 και να πάμε στην έδρα μας για να διεκδικήσουμε την πρόκριση, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Κλειδί ήταν το τέταρτο δεκάλεπτο, όταν ο Ολυμπιακός βρήκε τους τρόπους να μας περιορίσει επιθετικά και έτσι πήρε τη νίκη. Θέλω να ευχηθώ στον Ολυμπιακό καλή τύχη στο Final 4 αλλά και στο πρωτάθλημα».

Τι πιστεύεις ότι ήταν αυτό που στέρησε από την ομάδα σου τη νίκη;

«Δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Μας έλειπαν κάποιοι παίκτες, αλλά δεν θέλουμε να δικαιολογηθούμε. Το μυστικό όπως είπα και πιο πριν ήταν ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιξαν πολύ καλή άμυνα στο τέταρτο δεκάλεπτο και έπαιρναν εύκολα τα ριμπάουντ, με αποτέλεσμα να χάσουμε το ματς».

Πως είδες τον κόσμο του Ολυμπιακού; Πιστεύεις ότι βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη;

«Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν πάρα πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και έσπρωξαν την ομάδα τους στη νίκη και στα δύο παιχνίδια. Για αυτό τον λόγο θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια».

Εσύ αντιμετώπισες τον Ολυμπιακό φέτος αρκετές φορές. Πιστεύεις ότι αυτή ομάδα έχει πιθανότητες να κατακτήσει την Ευρωλίγκα;

«Πιστεύω ότι έχει μια καλή ευκαιρία για να το πετύχει. Είναι δύο παιχνίδια και έχει την ευκαιρία αν βρεθεί σε καλή βραδιά να κάνει δικό του το τρόπαιο».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :