Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΟΥΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ...


Στο ξενοδοχείο όπου διανυκτέρευσε η αποστολή του Ολυμπιακού έχουν περάσει από το πρωί πάρα πολλοί οπαδοί του Θρύλου για να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους και να πάρουν ένα αυτόγραφο, σύμφωνα με δημοσίευμα του "agrinionews.gr".

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πρόγραμμα των παικτών τηρείται αυστηρά και μόνο πριν λίγη ώρα επετράπη από τους υπεύθυνους να περάσουν ιδίως μικρά παιδιά για να βγάλουν κάποιες φωτογραφίες. Έξω από το ξενοδοχείο είναι δεκάδες άτομα κυρίως γονείς και παιδιά, ενώ κάποιοι νεαροί περιμένουν στο πεζοδρόμιο για τη σειρά τους.

Η είσοδος ελέγχεται αυστηρά και από σεκιούριτυ του Ολυμπιακού αλλά και από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ έξω από το ξενοδοχείο υπάρχει κλούβα της αστυνομίας. Είναι πάντως βέβαιο ότι η όλη διαδικασία δεν θα κρατήσει πολύ και ίσως πάει μέχρι μια ώρα ακόμη το ανώτερο, αφού το πρόγραμμα φαγητού και ξεκούρασης είναι συγκεκριμένο. Άλλωστε σε όλη τη διαδικασία εποπτεύουν διαρκώς ο εκτελεστικός διευθυντής κ. Μώραλης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Καραπαππάς και ο υπεύθυνος ασφάλειας κ. Τσιρώνης.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :