Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΕΙΔΕ ΤΖΙΜΠΟΥΡ - ΑΜΠΝΤΟΥΝ Ο ΧΑΛΙΛΧΟΤΖΙΤΣ


Είναι γνωστή η προσπάθεια που γίνεται από τους Αλγερινούς δημοσιογράφους για να κληθούν στην Εθνική ομάδα από τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, οι Τζαμέλ Αμπντούν και Ράφικ Τζιμπούρ, που προσπαθούν εδώ και καιρό να τον πείσουν για τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού και αυτός φαίνεται να τους άκουσε...

Η καλή απόδοση των ερυθρόλευκων Αλγερινών είναι αυτή που αναγκάζει τον Βόσνιο κόουτς να σκεφτεί την κλήση τους στην Εθνική ομάδα. Ο Αμπντούν έχει παρουσιάσει τρομερή βελτίωση, ενώ ο Τζιμπούρ δεν χρειάζεται να αποδείξει την αξία του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "lexpressiondz.com", αποκαλύπτεται, επίσκεψη του Χαλίλχοτζιτς στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Βόσνιος κόουτς βρέθηκε στη χώρα μας πριν από τρεις ημέρες για να παρακολουθήσει τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού, κάτι που δείχνει μια πρώτη κίνηση του Χαλίλχοτζιτς για να καλέσει ξανά τους δύο παίκτες στην Εθνική ομάδα της Αλγερίας και σύμφωνα με το ύφος και τα λεγόμενα όλων των δημοσιευμάτων τόσον καιρό, φαίνεται πως περισσότερες πιθανότητες να κληθεί, έχει ο Αμπντούν.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :