Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΓΚΕΡΣΟΝ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΑΜΠΙ


Ο Πίνι Γκέρσον στη στήλη του σε ιστοσελίδα του Ισραήλ, τόνισε πως η διαιτησία έπαιξε μεγάλο ρόλο στον αποκλεισμό της Μακάμπι, ωστόσο ανέφερε πως η Ισραηλινή ομάδα δεν αγωνίστηκε όσο καλά έπρεπε και δεν πρόσεξε ιδιαίτερα τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ανέφερε μάλιστα ότι ούτε ο Ολυμπιακός αλλά ούτε και ο ΠΑΟ έχουν καλύτερη ομάδα από την Μακάμπι...

«Είναι αλήθεια πως οι διαιτητές έκοψαν τα πόδια της Μακάμπι. Όχι όμως στο τέλος του αγώνα, αλλά στο ξεκίνημά του, όπως και στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Προς έκπληξή μου η διαιτησία ήταν καλή στην τελευταία περίοδο.

Η Μακάμπι όμως πρέπει να τα βάζει και με τον εαυτό της. Δεν μπορείς να επιτρέπεις σε έναν αντίπαλο που έχει 16 λάθη να σε περνά στο ranking. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν έχουν καλύτερους παίκτες από τη Μακάμπι, αλλά αποδεικνύεται πως για να φτάσεις σε ένα Final 4 θέλεις το κάτι παραπάνω», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ισραηλινός προπονητής και καταλήγει:

«Πολλοί έλεγαν ότι ο Διαμαντίδης δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά εγώ τόνιζα πως ένας μεγάλος παίκτης φαίνεται στα ματς αυτά. Ο Διαμαντίδης ήταν ο εκτελεστής της Μακάμπι σε αυτό το παιχνίδι και είναι ο κορυφαίος στη θέση του στην Ευρώπη».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :