Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΚΕΣΕΛ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ FINAL4


Σε δηλώσεις του στα σερβικά ΜΜΕ ο Μάρκο Κέσελ τόνισε οτι είναι ανυπόμονος να παίξει στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετώπισε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκο Κέσελ:

Για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4:

«Η ομάδα έχει κάνει μια μεγάλη έκπληξη. Οι περισσότεροι περιμένανε ότι θα πάμε μέχρι το Top 16, αλλά εμείς καταφέραμε να κάνουμε ένα μεγάλο επίτευγμα για το ελληνικό μπάσκετ και φυσικά για τον Ολυμπιακό. Είμαι πανευτυχής για αυτό. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να ξεκινήσει το Final 4».

Για τις νίκες των «ερυθρολεύκων» απέναντι στην πιο έμπειρη Σιένα:

«Είναι μια πραγματικά πολύ έμπειρη ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, αλλά γνωρίζαμε ότι το πλεονέκτημα μας είναι ο ρυθμός. Εμείς ήμασταν νεότεροι ως ομάδα και είχαμε μεγαλύτερη δίψα για επιτυχία. Καταφέραμε να τους σπάσουμε την έδρα και στη συνέχεια πήραμε δύο παιχνίδια στην Αθήνα».

Για τον λόγο που είχε τεθεί εκτός ομάδας στα μέσα της σεζόν:

«Ναι υπήρχε ένα πρόβλημα τον Ιανουάριο, αλλά κατάφερα να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα δουλεύω καλύτερα τώρα. Πλέον έχουμε το Final 4 της Ευρωλίγκας, έχουμε την ευκαιρία μας για το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και ελπίζω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα μας στο τέλος».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :