Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΧΑΜΙΛΤΟΝ: ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΡΑΒΑ...


Με την τύχη του τα έβαλε ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος της McLaren τόνισε πως ενώ ο ίδιος αποφεύγει τα λάθη τη φετινή σεζόν, πάντα κάτι πηγαίνει στραβά και δεν έχει τα αποτελέσματα που θέλει, ενώ ανέφερε πως δεν θα εκπλαγεί αν ο Φερνάντο Αλόνσο, πανηγυρίσει τον φετινό τίτλο.

«Νιώθω ότι είμαι στην καλύτερη κατάσταση που ήμουν ποτέ. Δεν κάνω λάθη και αυτό μου δημιουργεί ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Όμως δεν έχει περάσει μία εβδομάδα, όπου κάτι δεν θα πάει στραβά», ήταν τα λόγια του Παγκόσμιου πρωταθλητή του 2008, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φαβορί για τον τίτλο, Φερνάντο Αλόνσο.

«Έτσι όπως ξεκίνησε τη χρονιά κανείς δεν το περίμενε να είναι σε αυτή τη θέση και με τη συγκεκριμένη ομάδα. Όμως εγώ δεν θα εκπλαγώ, είναι δύο φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής και πιθανότατα ο καλύτερος πιλότος», πρόσθεσε ο 27χρονος Βρετανός.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :