Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ


Πρόταση για φιλικό παιχνίδι με την Μίλαν στις ΗΠΑ, δέχθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής».

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, βρέθηκε στο Μόναχο για να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League και σύμφωνα με το δημοσίευμα δέχθηκε πρόταση για τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα με τους «ροσονέρι» στις ΗΠΑ.

Η πρόταση προς τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, έγινε από τους διοργανωτές του τουρνουά, το οποίο γίνεται κάθε χρόνο, με τη διοίκηση των νταμπλούχων να δεσμεύεται να εξετάσει την πρόταση και να απαντήσει το συντομότερο δυνατό, αφού ληφθεί υπόψη και η γνώμη του νέου προπονητή.

Η συγκεκριμένη ιδέα, ενδιαφέρει φυσικά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ωστόσο θα εξεταστεί το κατά πόσο είναι εφικτό ένα τέτοιο ταξίδι λίγες μέρες πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :