Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ:ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΕΣ!


Στην Ευρωλίγκα μίλησε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος για όλα αυτά που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης για να νικήσει την Μπαρτσελόνα, να σταματήσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και να είναι αυτός στον τελικό…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αν θέλεις να είσαι πρώτος και να κατακτήσεις το πρωτάθλημα, πρέπει να παίξεις καλή άμυνα. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να σταματήσει τον Ναβάρο με άμυνα ενός εναντίον ενός. Θα ήταν τρελό αν το πιστεύει κάποιος αυτό. Πρέπει να γίνει ομαδική προσπάθεια πάνω του. Μια ομάδα έχει έναν στόχο και όλοι πρέπει να δουλεύουν όλοι μαζί για αυτό.

Είτε ο αντίπαλος λέγεται Ναβάρο, Πιτ Μάικλ. Έχουν πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά και πρέπει να τους προσέξουμε όλους. Εύχομαι όλοι να είναι υγιείς και να το διασκεδάσουμε. Μόνο έτσι μπορούν να έρθουν οι νίκες».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :