Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ


Έχουν περάσει σχεδόν τρεις μέρες από την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν του ΠΑΟ το οποίο μετέφερε την αποστολή και οι άνθρωποί του δεν μπορούν να ξεχάσουν τα όσα έζησαν.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν τόσο ισχυρή αστυνομική προστασία να μην μπορέσει να κάνει το παραμικρό για να αποτρέψει την επίθεση.

«Υπήρχαν αστυνομικοί που ήταν αρκετά πιο μπροστά από το πούλμαν για να ελέγχουν το δρόμο. Είναι δυνατόν να μην πήραν είδηση το παραμικρό;» έλεγαν χθες, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», και... χρέωναν την αστυνομία για... διαρροές.

«Αυτό που, επίσης, δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι πως ήξεραν αυτοί οι δολοφόνοι ότι το πούλμαν θα περάσει από εκεί. Η αστυνομία είχε ετοιμάσει τρεις διαφορετικές διαδρομές και κανείς μας δεν ήξερε από που θα πάει η αποστολή. Τώρα, πως το ήξεραν οι δράστες που έστησαν το καρτέρι είναι ένα ερώτημα που θέλει απάντηση», έλεγαν οι άνθρωποι του ΠΑΟ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :