Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΣΕ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΜΑΓΚΙΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ;


Τελικά, θα είστε για πάντα η ντροπή των οπαδών, ξεφτίλες...

1.000 άτομα, επίθεση σε ανθρώπους ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ,ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,αναφέρει το απόλυτα έγκυρο ρεπορτάζ του "superbasket.gr" για τα μεσημεριανά επεισόδια έξω από την Αγ.Σοφιά και παραθέτει λεπτομέρειες, που καλό είναι να διαβάσουν αυτοί που σε διάφορα sites και blogs "καμαρώνουν" με την ξεφτίλα τους.

Διαβάστε αναλυτικά, τι αναφέρει το "superbasket.gr" για τα επεισόδια έξω από την Αγ.Σοφιά :

Ενταση δημιουργήθηκε το Σάββατο (12/05) μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και της Γαλατασαράι. Επίσης, "πράσινοι" οπαδοί κινήθηκαν απειλητικά κι επιτέθηκαν σε φιλάθλους του Ολυμπιακού μεγάλης ηλικίας, σε γυναίκες και σε παιδιά.

Μία ομάδα περίπου 1000 οπαδών του Παναθηναϊκού κινούμενη από το Γκραν Παζαρ προς την Αγιά-Σοφιά αντάμωσε με φιλάθλους του Ολυμπιακού, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν. Στο σημείο έφτασαν περιπολικά της τουρκικής αστυνομίας ώστε να κατευνάσουν τα πνεύματα. Μέχρι να επέμβει όμως η αστυνομία ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού είχε ήδη τραυματιστεί. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως τραυματίστηκε σοβαρά αλλά η κατάσταση του τελικώς δεν εμπνέει ανησυχία.

Οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονταν μέσα στον ναό της Αγιάς-Σοφιάς ενώ έξω ήταν συγκεντρωμένοι "πράσινοι" οπαδοί. Για τον φόβο των Ιουδαίων η αστυνομία δεν άφησε τους "ερυθρόλευκους" να αποχωρήσουν για να μην δημιουργηθούν νέα επεισόδια. Ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν, χωρίς να γίνουν περαιτέρω επεισόδια και η αστυνομία επέτρεψε στους "ερυθρόλευκους" να αποχωρήσουν από το ναό της Αγιάς-Σοφιάς.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :