Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑ Θ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΝΟΨΕΙ ΣΕΦ


Ολοκλήρωσαν σήμερα οι «πράσινοι» την προετοιμασία τους στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο τελικό της Α1 με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί αύριο (21/05, 19.00) στο ΣΕΦ, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και με το Θανάση Γιαννακόπουλο, και πάλι, παρόντα.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟ βρέθηκε κοντά στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, δηλώνοντας την συμπαράστασή του, αλλά και την πίστη όλων στις τάξεις της ομάδας στις δυνατότητές τους.

Οι "πράσινοι" θα παραταχθούν αύριο στο ΣΕΦ έχοντας ως στόχο το «διπλό», προκειμένου να «σπάσουν» το πλεονέκτημα έδρας του «αιώνιου» αντιπάλου, αποκτώντας παράλληλα προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του δείχνουν πεισμωμένοι για την επίτευξη του νέου μεγάλου στόχου τους, αλλά για να τα καταφέρουν θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον μία φορά από το ΣΕΦ... Κομματάκι δύσκολο αφού η έδρα του Θρύλου παραμένει αήττητη...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :