Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΣΤΙΣ 15/7 ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ


Στις 15 Ιουλίου θα πρέπει να μεταβούν στο προπονητικό κέντρο του Άχενκιρχ οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά από απόφαση του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Οι ερυθρόλευκοι θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά τη νέα σεζόν στις 4 Ιουλίου και δύο μέρες μετά θα «πετάξουν» για το αθλητικό κέντρο της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, όπου θα μείνουν μέχρι τις 18 Ιουλίου, ωστόσο, έπειτα από απόφαση του Πορτογάλου προπονητή, τρεις μέρες νωρίτερα θα πρέπει να δώσουν το «παρών» και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Όπως υποστήριξε ο 38χρονος τεχνικός στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, θέλει να έχει στη διάθεσή του και τους παίκτες που πήραν μέρος στο Euro 2012 έστω και για λίγες μέρες. Έτσι, την Δευτέρα (25/6) οι ιθύνοντες των ερυθρόλευκων επικοινώνησαν με τους ποδοσφαιριστές μεταφέροντάς τους την οδηγία του Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :