Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΧΑΛΒΑΤΖΑΚΗΣ: ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 6 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ


Μία εισήγηση ήταν το θέμα για τους έξι Αμερικανούς και όχι απόφαση, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ για την εισήγηση της χρήσης έξι Αμερικανών από τις ομάδες.

Αναλυτικά:

«Ήταν μία εισήγηση για τους έξι Αμερικανούς και όχι απόφαση. Αυτή την πρόταση καταθέσαμε στην ομοσπονδία η οποία και θα λάβει την τελική απόφαση αφού δεν μας δίνεται αυτό το δικαίωμα από τον νόμο», είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και πρόσθεσε…

«Μέχρι σήμερα, ένας σύλλογος έχει την δυνατότητα να διαθέτει έξι ξένους. Τρεις Αμερικανούς και τρεις κοινοτικούς. Θέλοντας να μειώσουμε τα έξοδα των ομάδων προτείνουμε το δικαίωμα σε έξι Αμερικανούς διότι μέχρι τώρα έρχονταν Αμερικανοί και πήγαιναν στις ομάδες ζητώντας υπέρογκα ποσά επειδή κατείχαν διαβατήριο χώρας της ευρωπαϊκής ένωσης. Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, είπαμε γιατί να μην δοκιμάσουμε αυτήν εδώ τη διάσταση ώστε να ελευθερωθούν καινούργιοι Αμερικανοί και να υπάρξει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Το τονίζω πως δεν υπάρχει καμία κόντρα αλλά μόνο ένας γόνιμος διάλογος με όλες τις πλευρές».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :