Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: ΕΙΧΑ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ...


Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Χοσέ Χολέμπας, τη ζωή του, αλλά και το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Ο γεννημένος στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Ασάφενμπουργκ, Χολέμπας, μίλησε στην ιστοσελίδα "tagesspiegel.de" για τα νεανικά του χρόνια και σε λίγες λέξεις τα είπε όλα...

«Είχα κακές παρέες και κακούς φίλους».

Στο δημοσίευμα αφού γίνεται μια αναδρομή στα παιδικά του χρόνια, φτάνει η ώρα όπου θα επιλέξει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. «Ήθελα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής», συμπληρώνει ο Χολέμπας και εκεί αναφέρεται ο Έβαλντ Λίνεν, ο άνθρωπος που του δίνει νέα θέση και καλύτερες συμβουλές για την καριέρα του και έτσι δεν πωλείται σε βελγική ομάδα.

Η συνέχεια... γνωστή: Στο Μόναχο 1860 γίνεται πιο γνωστός, έρχεται στον Ολυμπιακό, παίζει στο Champions League, γίνεται Έλληνας, κατακτά τίτλους και καλείται στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Όσον αφορά ένα μυστικό της τελευταίας στιγμής...

«Για την καριέρα μου στην Εθνική ομάδα αυτό δεν θα ήταν καλό», καταλήγει σχετικά με την πρόταση της Άουγκσμπουργκ, την οποία αρνήθηκε.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :