Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΟΥΛΣΕΝ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...


Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κρίστιαν Πόουλσεν, ο οποίος είχε απασχολήσει και παλιότερα τους ερυθρόλευκους, προέκυψε από την Ισπανία σύμφωνα με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ».

Ο 32χρονος αμυντικός μέσος ανήκει στην Εβιάν και πρόκειται για μία θεωρητικά προσιτή περίπτωση, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, αν βέβαια ευσταθούν τα όσα έχουν ειπωθεί από τους Ίβηρες.

Ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους έχει ρίξει κατά πολύ το κασέ του και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση από πλευράς Ολυμπιακού, αν δεν προχωρήσει η υπόθεση με τον Ρουί Σαμπάιο, ο οποίος φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Λεονάρντο Ζαρντίμ για την θέση του κόφτη.

Από ‘κει και πέρα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, συνεχίζουν να αναζητούν παίκτες και να εξετάζουν με προσοχή διάφορες περιπτώσεις που αφορούν επιτελικό χαφ και κεντρικό αμυντικό.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :