Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΛΥΜΠΕΡΤΑ: ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΤΟ... ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ!


Στις προσδοκίες που έχει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και για το τεστ που έκανε εν όψει της διοργάνωσης του Λονδίνου στάθηκε η Μαριάννα Λυμπερτά, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, μετά τις τρεις «χρυσές» διακρίσεις της στο Εθνικό πρωτάθλημα Τρίπολης και την πρόσφατη προετοιμασία που είχε στη Νότια Αφρική.

Παρόλο που ήταν κουρασμένη από την προετοιμασία που έκανε λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Νότιο Αφρική, αλλά και την κατάκτηση της πρώτης θέσης και στα τρία αγωνίσματα στα οποία συμμετείχε (400, 800, 1500μ. ελεύθερο) στο 81ο Εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης, η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού πάντα καταφέρνει να βρίσκεται στην κορυφή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η ελληνίδα κολυμβήτρια, Μαριάννα Λυμπερτά στην ομοσπονδία της ΚΟΕ:

«Δεν έχω προλάβει να ξεκουραστώ καθόλου. Επιστρέψαμε από την Νότια Αφρική μία ημέρα πριν το Εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης και φύγαμε αμέσως για Τρίπολη. Ωστόσο, ήθελα πολύ να πάρω μέρος στο πρωτάθλημα, καθώς αποτέλεσε ένα τεστ για μένα πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου», ανέφερε η Μαριάννα Λυμπερτά και συνέχισε μιλώντας για το ταξίδι στη Νότια Αφρική:

«Όλα πήγαν πολύ καλά όσον αφορά την προετοιμασία που πραγματοποιήσαμε εκεί. Η προπόνηση ήταν πολύ δυνατή, τα χιλιόμετρα πολλά και αντιμετωπίσαμε πολύ καλές συνθήκες, γεγονός που με βοήθησε περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο».

Σχετικά με τις προσδοκίες της από την Ολυμπιάδα του Λονδίνου τόνισε: «Στόχος μου είναι να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Πάντα αυτό κάνω άλλωστε, και από εκεί και πέρα ας έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :