Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΑΝΙΓΚΟ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ


Κατηγορηματικά διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ραφίκ Τζιμπούρ να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Μαρσέιγ, ο Ζοζέ Ανιγκό.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Μασσαλίας, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Αλγερινό επιθετικό του Ολυμπιακού, τον οποίο πάντως, χαρακτήρισε σπουδαίο επιθετικό.

Φυσικά όλα μπορεί να είν αι παιχνίδια... πολιτικής και οι δηλώσεις του 51χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή να έχουν ως στόχο να ρίξουν τους τόνους γύρω από την υπόθεση του Τζιμπούρ και να μπορέσει η Μαρσέιγ να διαπραγματευτεί από διαφορετική… βάση τη μεταγραφή του από τους ερυθρόλευκους.

Το θέμα είναι ότι είπε...

«Ναι, ξέρω τι γράφεται, τα διαβάζω κι εγώ, ωστόσο πρέπει να σας πω ότι δεν είναι αλήθεια. Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όλα αυτά. Δεν μας ενδιαφέρει ο Τζεμπούρ», και συνέχισε στο ίδιο μήκος… κύματος:

«Είναι πραγματικά καλός παίκτης ο Τζεμπούρ. Είναι σπουδαίος επιθετικός αλλά δεν μας ενδιαφέρει. Όλα όσα γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :