Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

«ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ...»


Πάρα πολλά τα δημοσιεύματα που αφορούν τις υποψήφιες ομάδες που ενδέχεται να κάνουν πρόταση στον Βασίλη Τοροσίδη. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόμα και Στουτγκάρδη είναι αυτές που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο επίκεντρο της δημοσιότητας αναφορικά με το ενδιαφέρον τους για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και σχετικά με την τελευταία, υπάρχει νέο δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "swr.de", παρουσιάζει τον αμυντικό των ερυθρόλευκων ως τον έναν από τους τέσσερις στόχους της γερμανικής ομάδας για την άμυνά της. Στο άρθρο για τον Τοροσίδη, ξεχωρίζει η αναφορά για την καλή του απόδοση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και η τιμή του, η οποία είναι αρκετά υψηλή.

«Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη θέση του δεξιού μπακ στη Στουτγκάρδη, αλλά τώρα φαίνεται πως υπάρχει δέσμευση. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, που έχει καλή απόδοση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είναι προφανώς πολύ ακριβός για τη Στουτγκάρδη», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, που ναι μεν έχει τίτλο πως ο ερυθρόλευκος αμυντικός είναι υποψήφιος, αλλά ίσως να το σκέφτονται ξανά στη γερμανική ομάδα, τόσο επειδή ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό όσο και επειδή η τιμή του είναι υψηλή όπως γράφουν..

Όσον αφορά στους άλλους τρεις στόχους της Στουτγκάρδης, είναι οι Σάσα Ρίχτερ, Σεμπάστιαν Μπένις και Στάνισλαβ Μανόλεφ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :