Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΙΝΟ...


Ο Βασίλης Αλεξούδης θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων στον Ολυμπιακό και μαζό με αυτό επανήλθαν, σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr", τα σενάρια για μετακίνηση του Στέφανο Καπίνο στο Λιμάνι.

Από τη στιγμή που ο 18χρονος τερματοφύλακας αποτελεί... δημιούργημα του Αλεξούδη και έχουν εξαιρετική σχέση, κάτι τέτοιο μοιάζει λογικό, αλλά και είναι κοινό μυστικό ότι στον Ολυμπιακό εκτιμούν πολύ τα προσόντα του Καπίνο από την εκπληκτική εμφάνισή του στο περσινό ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης" όταν είχε κρατήσει την ισοπαλία για την ομάδα του που δεχόταν κύματα επιθέσεων από τον Ολυμπιακό.

Το ότι έρχεται ο Αλεξούδης στον Ολυμπιακό δεν σημαίνει φυσικά πως θα γίνει και η μεταγραφή του Καπίνο, ο οποίος άλλωστε είναι σε συζητήσεις με τον ΠΑΟ για νέο συμβόλαιο παρότι στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου έχασε τη θέση του από τον Καρνέζη.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του Μέγιερι, έχει τον Κάρολ και απέκτησε και τον Γιαννιώτη. Δύσκολα θα πάει και για άλλον τερματοφύλακα, αν και ο Καπίνο μπορεί να παίξει και στην ομάδα νέων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλα αυτά, όμως, είναι σε επίπεδο σεναρίων και δεν επιβεβαιώνονται σε καμία περίπτωση από τον Ολυμπιακό.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :