Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ


Με επιστολή του προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός ένας δάσκαλος από την Αστυπάλαια ευχαριστεί τους ερυθρόλευκους για το αθλητικό υλικό που απέστειλεο Θρύλος με… προορισμό τον Αθλητικό Όμιλο Αστυπάλαιας.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής…

"Το ονομα μου ειναι Φωτης Σταυρου και ειμαι καθηγητης εδω και χρονια σε ενα μικρο νησακι του Αιγαιου την πανεμορφη Αστυπαλαια. Το νησι οπως και ολα αλλωστε τα νησια ειναι "κατακοκκινο". Στην κυριολεξια ζει και αναπνεει για τον Ολυμπιακο και παρα το μικρο αριθμο κατοικων εκπροσωπειται σε πολλες εκδρομες και σχεδον αδιαλειπτα στο Καραϊσκακη με πανο των «τρελων γαυρων» Αστυπαλιτων!

Το ποδοσφαιρικο καμαρι του νησιου ειναι ο Α.Ο. Αστυπαλαιας. Ενα σωματειο φτιαγμενο με πολυ μερακι και αγαπη απο τους κατοικους του νησιου. Οι δυσκολιες που αντιμετωπιζουν αυτον τον καιρο ολα τα ποδοσφαιρικα σωματεια μας εκαναν να στραφουμε στην ΠΑΕ Ολυμπιακος για βοηθεια. Στην προσπαθεια μας να συντηρησουμε το σωματειο αλλα και το ενδιαφερον των παιδιων για τον αθλητισμο ζωντανο, ζητησαμε αθλητικο υλικο, μπαλες κ.τ.λ.

Η ανταποκριση της ΠΑΕ ηταν αμεση και συγκινητικη. Θα θελαμε λοιπον να ευχαριστησουμε απο καρδιας την ΠΑΕ Ολυμπιακος και ιδιαιτερα τον κυριο Καραπαπα και τον κυριο Μωραλη για την πραγματοποιηση μιας ευγενικης χορηγιας που αποδεικνυει οτι ο Ολυμπιακος ειναι παντου. Οτι ο Θρυλος μας ειναι πρωταθλητης οχι μονο αγωνιστικα αλλα και σε κοινωνικη προσφορα. Τα παιδια της Αστυπαλιας (οπως μας αρεσει να αποκαλουμε το νησι μας) ηταν σημερα ευτυχισμενα και περηφανα για την ομαδα τους.

Και ποιος ξερει; Ισως καποια στιγμη να δουμε καποιο απο αυτα να φοραει τη φανελα του Θρυλου μας μεσα στο Καραϊσκακη!!!!!"
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :