Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΡΙΚΙ ΡΟΥΜΠΙΟ : ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΡΕΛΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΣΣΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!


Ο Ισπανός γκαρντ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ρίκι Ρούμπιο μίλησε για τον τελικό του Final Four της Ευρωλίγκας μεταξύ ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακού, ανάμεσα στ'άλλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "eurohoops.net"

Πρώτα από όλα, πως πάνε τα πράγματα μετά την εγχείριση;

Πολύ καλά. Είναι μια αργή διαδικασία, αλλά υπάρχει πρόοδος και βρίσκομαι ακριβώς στο σημείο που θα έπρεπε. Κάθε μέρα ακολουθώ ειδική αποθεραπεία και γίνομαι ολοένα και καλύτερος.

Πιστεύεις ότι κάποιος μάτιασε τη Μινεσότα αυτή τη σεζόν και είχατε τόσα πολλά προβλήματα τραυματισμών;

Όλες οι ομάδες είχαν τραυματισμούς αυτή τη σεζόν, ήμασταν άτυχοι και αυτό μόνο πιο δυνατούς μπορεί να μας κάνει. Ήδη ανυπομονούμε όλοι να παίξουμε πολύ καλύτερα την προσεχή σεζόν.

Τι μπορεί να περιμένεις κανείς από την ομάδα σου στο άμεσο μέλλον;

Είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα, είμαστε πεινασμένοι για να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα για να μπορέσουμε να έχουμε μια θέση στα πλέι οφ.

Ζηλεύεις τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ; Πιστεύεις ότι και εσείς μπορείτε να γίνετε μια νέα δύναμη του ΝΒΑ, όπως το έκαναν και αυτοί;

Η Οκλαχόμα είναι ένα καλό παράδειγμα για μας, μια νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, έτσι ώστε να γίνουμε μια ομάδα σαν την Οκλαχόμα Σίτι.

Ο Νίκολα Πέκοβιτς είναι ο ιδανικός σου συμπαίκτης στο “πικ εντ ρολ”; Έχει σημασία ότι είστε και οι δύο Ευρωπαίοι;

Ο Νίκολα Πέκοβιτς είναι ένας καλός σέντερ, έχει εξαιρετικά χέρια για να υποδέχεται την μπάλα και πολύ υψηλό μπασκετικό IQ. Μου αρέσει να παίζω μαζί του γιατί ξέρει τι πρέπει να κάνει στο παρκέ και μπορείς να τον εμπιστευτείς.

Έχεις εκτοξευτεί στο ΝΒΑ. Ήταν απλά η χρονική συγκυρία, ή το στιλ σου ταιριάζει πιο πολύ στο ΝΒΑ;

Μου αρέσει το στιλ παιχνιδιού του ΝΒΑ, απολαμβάνω να παίζω έτσι. Είναι ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι και πολύ θεαματικό.

Παρακολουθείς ακόμα το ευρωπαϊκό μπάσκετ και αν ναι ποια είναι η γνώμη σου για την αγαπημένη σου Μπαρτσελόνα και το θαύμα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα;

Παρακολουθώ το ευρωπαϊκό μπάσκετ με πολύ μεγάλη συνέπεια γιατί πραγματικά μου αρέσει. Παρακολούθησα το φάιναλ φορ, όπου ο Ολυμπιακός κέρδισε δύο ματς παίζοντας πολύ σκληρά και καλά. Ο τελικός ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι με τρελό φινάλε.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :