Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΦΕΪΣΑ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ


Στον Ολυμπιακό περιμένουν να δουν έναν "ανεβασμένο" και κυρίως υγιή Λιούμπομιρ Φέισα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς περιμένουν πολλά από εκείνον για την θέση του αμυντικού χαφ.

Οι ερυθρόλευκοι εκτιμούν σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Φέισα, πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του και έχουν την άποψη ότι θα πάρουν μεγάλες βοήθειες για την θέση του αμυντικού χαφ.

Πάνω απ' όλα βέβαια έχουν την προσδοκία, την πίστη και την ελπίδα ότι ο Φέισα θα είναι απόλυτα υγιής και δεν θα βγάλει προβλήματα τραυματισμών μέσα στην ερχόμενη σεζόν.

Εκείνος από την πλευρά του είναι αποφασισμένος για το καλύτερο δυνατό και είναι διατεθειμένος να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να έχει μία εξαιρετική χρονιά.

Θέλει όσο τίποτε άλλο να συμβάλλει τα μέγιστα στην πορεία του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη και φυσικά επιζητά να μην του προκύψουν άλλοι... τραυματισμοί.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :