Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ


Νέο εξώδικο στον ΣΚΑΪ, απέστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με το οποίο εκφράζει τη διαμαρτυρία του για τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε το κανάλι στην προεκλογική περίοδο, με αποκορύφωμα την βραδιά των εκλογών.

Μετά την μήνυση κατά του Γιάννη Αλαφούζου για συκοφαντική δυσφήμηση την περασμένη Παρασκευή (15/6), ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, έρχεται σε νέα σύγκρουση με τον μεγαλομέτοχο του ΣΚΑΪ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέστειλε εξώδικο, με το οποίο διαμαρτύρεται για τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε ο όμιλος στην προεκλογική περίοδο και ιδιαίτερα την βραδιά των εκλογών, όπου το κανάλι προχώρησε σε λανθασμένη εκτίμηση του αποτελέσματος.

Ως μικρομέτοχος, σε αυτό επισημαίνει τη διαφωνία του στην πολιτική που ακολούθησε ο σταθμός, όπως επίσης και τα υπόλοιπα μέσα που απαρτίζουν τον όμιλο, ενώ -μεταξύ άλλων- τον κατηγορεί για "μεροληψία και προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :