Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΚΙΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΑΒΒΑΔΑ


Συνέχεια στην φετινή επιτυχημένη συνταγή θέλουν να δώσουν στον Ολυμπιακό και είναι έτοιμοι να εντάξουν στο δυναμικό τους ακόμη έναν νεαρό παίκτη. όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, τον Βασίλη Καββαδά.

Ο 21χρονος σέντερ έκανε μια αρκετά καλή σεζόν με την ομάδα της Νέας Σμύρνης (5π, 2,5ριμπ σε 19 παιχνίδια στην κανονική περίοδο & 6,5π, 3,7ριμπ στα playoff) και οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος τον έχουν ψηλά στη λίστα τους, αφού Λάζαρος Παπαδόπουλος και Ανδρέας Γλυνιαδάκης, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσουν παρελθόν και αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση τουλάχιστον δύο σέντερ εκ των οποίων ο ένας θέλουν να είναι ο Βασίλης Καββαδάς.

Ο ύψους 2.04 φόργουορντ/σέντερ μοιάζει με... ελληνική έκδοση Κάιλ Χάινς. Φυσικά και... λαχεία τύπου Χάινς δεν βρίσκονται καθημερινά, αλλά στον Ολυμπιακό, θέλουν να συνεχίσουν να επενδύουν σε νεαρούς Έλληνες παίκτες.

Καμία εξέλιξη, όμως, δεν πρόκειται να υπάρξει στο θέμα του Έλληνα σέντερ πριν ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Αν ο Σέρβος τεχνικός δώσει τα χέρια με τους Αγγελόπουλους και συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο Λιμάνι, τότε ο 21χρονος σέντερ αναμένεται να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :