Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ... ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να αναλάβει και... επίσημα το χρίσμα του προπονητή στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Μπαρτζώκας!

Ο 47χρονος τεχνικός, όπως όλα δείχνουν αποτελεί τον «εκλεκτό» των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει ανακοίνωση και την Τετάρτη (27/6) με τον Μπαρτζώκα να αποτελεί τον διάδοχο του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Μετά την επαφή που είχε με την διοίκηση της ομάδας υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων, τόσο για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται, όσο και για το πλάνο που έχει στο μυαλό του για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν.

Ρυθμίζονται και οι λεπτομέρειες της συνεργασίας, έχουν γίνει συζητήσεις για βοηθούς και όλα τα άλλα που δείχνουν πως ο Ελληνας κόουτς βρίσκεται προ των πυλών. Ομως ακόμα δεν έχουν μπει υπογραφές.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα δοθεί προτεραιότητα στους Έλληνες, αφού στόχος και των αδερφών Αγγελόπουλων είναι το «χτίσιμο» μιας ομάδας με παρόν και πολύ μέλλον. Το μόνο που απομένει για την ανακοίνωση είναι κάποιες τυπικές λεπτομέρειες οι οποίες αναμένεται να διευθετηθούν άμεσα.

Το όνομα του Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει προταθεί εδώ και καιρό στον Ολυμπιακό, εξετάστηκε από την διοίκηση αλλά δεν θεωρήθηκε ιδανικός για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Αντίστοιχα, έχασαν σημαντικό έδαφος τα τελευταία 24ωρα οι Ζούρος και Φλέμινγκ.

Στο μεταξύ αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός της ομάδας, με την παραμονή του Γιώργου Πρίντεζη να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα της διοίκησης. Και όσο δεν έρχεται η επίσημη πρόταση από τους Νιου Γιορκ Νικς, άλλο τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να παραμείνει στο Λιμάνι και πιθανότατα θα υπάρξει και συνάντηση του ατζέντη του με τους ερυθρολεύκους τις επόμενες μέρες.

Από εκεί και πέρα αναμένεται να γίνει και κρούση στον Πανιώνιο για την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά, τον οποίο εμπιστεύτηκε ο Μπαρτζώκας στους «κυανέρυθρους» μέχρι που έφτασε στο σημείο να αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα των Ανδρών!
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :