Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ - ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ!


Βασίλης Σπανούλης και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μπορεί να... «φαγώνονταν» μεταξύ τους στους τελικούς των ελληνικών playoff μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟ, αλλά αυτά γίνονται εντός παρκέ, γιατί έξω από αυτό παραμένουν καλοί φίλοι.

Οι δύο τους τα είπαν για λίγο μετά το τέλος του φιλικού της Εθνικής Ελλάδας με τη Λιθουανία στο Κάουνας με τον Λιθουανό γκαρντ να πηγαίνει με τα χέρια ανοιχτά προς το μέρος του Βασίλη Σπανούλη μόλις έληξε το παιχνίδι. Ο 36χρονος γκαρντ ήταν εκτός 12αδας και παρακολούθησε την αναμέτρηση από τον πάγκο με πολιτικά ενώ ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν στη 12αδα της Εθνικής, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Ηλία Ζούρο.

Μόλις τελείωσε το παιχνίδι, οι παίκτες των δύο ομάδων χαιρετήθηκαν με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να περιμένει με μια μεγάλη αγκαλιά τον Βασίλη Σπανούλη. Φυσικά ο 30χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού ανταπέδωσε και οι δύο τους τα είπαν για λίγο.

Ο Γιασικεβίτσιους συνομίλησε σχεδόν με όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής, ενώ οι πρώτοι που πήγαν προς το μέρος του να του μιλήσουν ήταν οι Κώστας Καϊμακόγλου και Νικ Καλάθης.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :