Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!


Δεν ξεκαθάρισε τελικά το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο καθώς ο φάκελος που παραδόθηκε κρίθηκε από την ΕΕΑ ελλιπής αφού δεν κατατέθηκε η φορολογική ενημερότητα!

Ο διάδοχος του Παύλου Γιαννακόπουλου πήρε προθεσμία για τις 5 Ιουλίου, καθώς εκτός από το θέμα της φορολογικής ενημερότητας στον φάκελο δεν υπήρχαν και τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπου θα έδειχναν ότι μπορεί να καλύψει τις ζημιές της ΚΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο "sportfm", τα εισοδήματα που παρουσιάζουν οι φορολογικές του δηλώσεις, δεν είναι τέτοια που να μπορούν να καλύψουν τη ζημία της ΚΑΕ ύψους 1,1 εκατ. ευρώ στα τρία χρόνια.

Από την πλευρά του πάντως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να υποστηρίζει ότι υπάρχουν τα χρήματα αυτά και αναμένεται να προσκομίσει χαρτί που θα το αποδεικνύει.

«Το αίτημα μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κατά 89,99% στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, θα συζητηθεί την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Επαγγελματικού.

Εφόσον κατατεθούν όλα τα δικαιολογητικά που ζητήθηκαν, την επόμενη Πέμπτη θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :