Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΠΡΩΤΑ ΟΙ... ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου για την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, με την διοίκηση να ξεκινά από την Δευτέρα τον κύκλο των επαφών της για τις ανανεώσεις συμβολαίων, με απώτερο στόχο την επιστροφή του αυτοκράτορα Θρύλου στην γνώριμη θέση στη κορυφή της Α1, μετά το φετινό διάλειμμα.

Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται από την Δευτέρα να ξεκινήσουν τον κύκλο των επαφών τους με τους παίκτες που απαρτίζουν τον βασικό κορμό της ομάδας ώστε, ανάλογα από την πορεία των συζητήσεων, να ληφθούν και οι ανάλογες αποφάσεις που αφορούν την ουσιαστική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Πρόθεση των διοικούντων του Θρύλου είναι να διευθετήσουν το συντομότερο δυνατόν τις εκκρεμότητες που αφορούν την επέκταση των συμβολαίων των παικτών που απαρτίζουν την ραχοκοκαλιά της ομάδας.

Όπως έχει διαρρεύσει, οι πρώτοι που θα περάσουν από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, ώστε να διαπραγματευθούν την επέκταση των συμβολαίων τους θα είναι οι Νικόλας Δεληγιάννης, Βαγγέλης Δελακάς, Φώτης Μπλάνης και ο αρχηγός της ομάδας Τάσος Σχίζας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :