Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

«ΚΟΚΚΙΝΟΙ» ΟΙ ΠΟΤΟΤΣΝΙΚ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΛΗΣ


Παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρούνται ήδη οι Γερνέι Ποτότσνικ και Θάνος Μαρούλης, με τους δύο παίκτες να έχουν ήυπογράψει ποσύμφωνο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr".

Οι ερυθρόλευκοι μετά την φετινή απογοητευτική σεζόν, όπου κατέλεβαν την πέμπτη θέση, έχουν ξεκινήσει την δημιουργία μιας πανίσχυρης ομάδας, η οποία θα δημιουργήσει τις βάσεις για τη αυτοκρατορία των επόμενων χρόνων.

Έτσι, μετά την απόκτηση των Κώστα Χριστοφιδέλη και Μίλαν Γιούρισιτς, οι ερυθρόλευκοι προχώρησασν στην ένταξη δύο ακόμη αξιόλογων παικτών, οι οποίοι προβλέπεται να προσφέρουν σημαντικές υπήρεσίες στον Ολυμπιακό στην διάρκεια της επόμενης σεζόν.

Ο λόγος για τον Σλοβένο ακραίο Γερνέι Ποτότσνικ, ο οποίος φέτος πραγματοποίησε εκπληκτική χρονιά φορώντας τη φανέλα του Παμβοχαίκού και τον 24χρονο πασαδορο Θάνο Μαρουλή, που αποκτήθηκε από την Λαμία.

Αμφότεροι φέρονται να έχουν υπογράψει προσύμφωνα συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και η ανακοίνωσή τους αποτελεί θέμα ημερών.

Ο πρώτος προορίζεται να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Μάρεκ Νοβότνι, ενώ ο Μαρουλής αναμένεται να πλαισιώσει τον Γιούρι Φιλίποφ στη θέση του πασαδόρου και να προσφέρει σημαντικές λύσεις στον νέο τεχνικό του Θρύλου Δημήτρη Καζάζη.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :