Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ... ΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ


Ο επόμενος στόχος του Ολυμπιακού είναι πλέον να τα βρει με τον Γιώργο Στεφάνου, προκειμένου να αγωνιστεί ξανά στους ερυθρόλευκους.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν κάνει αρκετές συζητήσεις με τον 31χρονο λίμπερο, τόσο για τα παλιά οφειλόμενα, όσο και για τους όρους της νέας συνεργασίας και το επόμενο διάστημα θα υποβάλουν την επίσημη πρότασή τους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, έχει μιλήσει προσωπικά με τον Στεφάνου, ενώ αν δεν προχωρήσει το θέμα του, τότε θα στραφούν στους επόμενους υποψήφιους, όπως ο Θάνος Παπαδημητρίου του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr".

Επιπλέον, συμφωνημένοι θεωρούνται ο κεντρικός Νίκος Σμαραγδής, ο ακραίος Γερνέι Ποτότσνικ και ο πασαδόρος Θάνος Μαρούλης. Οι δύο τελευταίοι, μάλιστα, φέρονται να έχουν βάλει και τις υπογραφές τους στα προσύμφωνα, όπως έχει κάνει και ο κεντρικός Μίλαν Γιούρισιτς.

Από εκεί και πέρα, η τελευταία εκκρεμότητα που θα απομείνει θα είναι η κάλυψη της θέσης του διαγώνιου.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :