Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΚΡΙΑΠΑ: ΕΙΧΕ ΣΘΕΝΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΗΤΤΑ!


Ο Ολυμπιακός κατάφερε και έκανε μία τεράστια ανατροπή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό της Ευρωλίγκας με αποτέλεσμα να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης.

Ο Βίκτορ Κριάπα δεν είχε καταφέρει να κάνει πολλά πράγματα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ μετά από τόσο καιρό που έχει περάσει δεν έχει ξεχάσει τη συγκεκριμένη ήττα: «Είναι αλήθεια πως η ήττα στην Κωνσταντινούπολη δεν έχει ξεχαστεί ακόμα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό και πιστεύω πως δεν θα επηρεάσει την απόδοσή μας στο Καράκας. Μετά την Κωνσταντινούπολη, η ΤΣΣΚΑ έπρεπε να νικήσει στους τελικούς του ρωσικού πρωταθλήματος με τη Χίμκι και τα κατάφερε. Το ηθικό μας είναι ψηλά και γι' αυτό ψυχολογικά δεν έχουμε προβλήματα»

Όσο για το αν του προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε και το ελληνικό πρωτάθλημα, μετά την Ευρωλίγκα, υπογράμμισε: «Όχι. Η ομάδα αυτή είχε το σθένος αλλά και πολύ καλό ρόστερ για να το πετύχει».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :