Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΜΠΙΤΣΑΚΗΣ: ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εσωτερική ημερίδα Ακαδημιών του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο κύριος Σπύρος Μπιτσάκης (Team manager & Διευθυντής Ακαδημιών Κολύμβησης Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.) δήλωσε σχετικά:

«Έχω την τύχη να συνεργάζομαι με ενα εξαιρετικό προπονητικό τιμ και να έχω την στήριξη της διοίκησης όλη τη χρονιά. Γινόμαστε καλύτεροι εντός νερού και οργανωμένοι σε όλα τα επίπεδα γιατί δουλέυουμε σαν ομάδα. Η διάθεση της διοίκησης να στηρίζει της ακαδημίες, η εμπειρία και οι γνώσεις του εφόρου κ. Παπαδόπουλου, οι προπονητικές γνώσεις του κ. Γέμελου και η διάθεση όλων των προπονητών και ανθρώπων στην γραμματειακή υποστήριξη και φυσικά η αγάπη όλων μας για αυτό που κάνουμε και για τον Ολυμπιακό θα φέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Αν είχαμε το δικό μας υδάτινο σπίτι τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά τόσο για εμας όσο και για το τμήμα της υδατοσφαίρισης. Περιοριζόμαστε πολύ με τις υπάρχουσες συνθήκες αλλά σε σχέση με συλλόγους που δυστυχώς βλέπουν τα κολυμβητήρια τους κλειστά είμαστε σε καλύτερη μοίρα και θα παλέψουμε με τα όπλα που έχουμε για τα παιδιά μας και τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Πολλά ευχαριστώ στους χορηγούς-υποστηρικτές του τμήματος μας αλλά και στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Από 1 Ιουλίου ξεκινάει ο προγραμματισμός για την νέα αγωνιστική χρονιά με πλάνο και διάθεση».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :