Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ...


Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σε συνέντευξή του στο μηνιαίο περιοδικό "Top Scorer", αποκάλυψε τον τρόπο που κατάφερε ο Ολυμπιακός να αντιστρέψει το κλίμα υπέρ του και να κλείσει τη σεζόν με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του ελληνικού πρωταθλήματος!

Ο νεαρός γκαρντ των ερυθρόλευκων μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον κόσμο του Θρύλου.

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Βαγγέλη Μάντζαρη στο Top Scorer:

Για το τι είναι το μπάσκετ για εκείνον: «20% θέμα ταλέντου και 80% θέμα δουλειάς. Διότι σίγουρα το ταλέντο χρειάζεται, αλλά, αν δεν δουλέψεις σκληρά, τίποτα δεν πρόκειται να κάνεις. Τόσα και τόσα ταλέντα έχουν χαθεί, μόνο και μόνο επειδή δεν δούλευαν όσο έπρεπε…»

Για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας: «Ήταν ένα όνειρο για μένα, το οποίο εκπλήρωσα πολύ σύντομα, από την πρώτη μου χρονιά που συμμετείχα στο θεσμό με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ήμασταν μια νεανική ομάδα, με πολλούς καινούργιους Έλληνες παίκτες και πολύ μειωμένο μπάτζετ σε σχέση με πέρσι. Με σκληρή δουλειά, όμως, επιμονή και υπομονή τα καταφέραμε. Δέσαμε από την αρχή ως ομάδα και βρήκαμε χημεία. Νομίζω πως όλα αυτά τα στοιχεία μας οδήγησαν στην επιτυχία. Πλέον, όνειρό μου είναι η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας. Μακάρι να γίνει και αυτό πραγματικότητα φέτος».

Για το μυστικό της ανατροπής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Το παιχνίδι δεν μας πήγαινε καλά από την αρχή, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Το λέγαμε μεταξύ μας και το κάναμε πράξη. Παλέψαμε μέχρι τέλους, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και τα καταφέραμε».

Για το καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη στο τέλος: «Περίμενα πως θα το βάλει γιατί ήταν το σουτ του. Σκοράρει συχνά με αυτόν τον τρόπο. Ήμουν σίγουρος ότι η μπάλα θα μπει, αλλά φοβόμουν πως κάτι θα γίνει και δεν θα μετρήσει το καλάθι. Κατευθείαν κοίταξα το ταμπλό και τους διαιτητές, φοβούμενος ότι το ματς είχε λήξει και το καλάθι δεν θα μετρούσε. Τέλος καλό, όλα καλά, όμως».

Για τη συνεργασία του με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Αποτελεί ευλογία για κάθε παίκτη και ειδικά για κάθε νέο παίκτη να δουλεύει μαζί με τον κ. Ίβκοβιτς. Είναι “δάσκαλος” του μπάσκετ, από τον οποίο μαθαίνω καθημερινά νέα πράγματα. Είναι καταξιωμένος στο χώρο εδώ και δεκαετίες και αισθάνομαι τυχερός που πρόλαβα να συνεργαστώ μαζί του. Μακάρι αυτό να συνεχιστεί για πολλά ακόμη χρόνια».

Για τους αδερφούς Αγγελόπουλους: «Είδαν τους κόπους χρόνων να δικαιώνονται και ήταν λογικό να το πανηγυρίσουν με τη ψυχή τους. Είναι πολύ καλό για το άθλημα να υπάρχουν άνθρωποι σαν τους αδερφούς Αγγελόπουλους που να το αγαπούν και να βάζουν χρήματα. Ουσιαστικά τέτοιοι άνθρωποι αποτελούν τον λόγο που υπάρχει ακόμη το ελληνικό μπάσκετ».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Βλέπει ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια στην ομάδα. Τόσα χρόνια τώρα περίμενε να δει τίτλους. Στην Κωνσταντινούπολη, με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, κάναμε την αρχή. Τον θέλουμε δίπλα μας. Να είναι ο έκτος μας παίκτης και να μας στηρίζει στα εύκολα και στα δύσκολα. Με τον κόσμο στο πλευρό μας δεν φοβόμαστε τίποτα. Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να χτίσουμε την αυτοκρατορία μας».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :