Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΙ ΠΟΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ...


Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας και η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού έχουν ένα κοινό, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr": έζησαν τη μεγαλύτερη στιγμή της σεζόν τους την ίδια μέρα.

Αναλυτικά...

Η Κυριακή, 13 Μαΐου, ήταν μέρα Ολυμπιακού. Το απόγευμα η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου νίκησε με 12-9 τη Χίο για τον τρίτο ημιτελικό των πλέι οφ, κάνοντας την υπέρβασή της, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας έγινε το θαύμα θαυμάτων στην Κωνσταντινούπολη, με το 62-61 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τέτοιες επιτυχίες δυναμώνουν τις ομάδες, τα υπόλοιπα τμήματα. Πέρυσι, μετά το «διπλό» της ομάδας πόλο Γυναικών στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στον πρώτο τελικό της Α1, ο Χάρης Παυλίδης είχε δώσει συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών για το τρεμπλ που είχε κάνει, αποδίδοντας στο δικό της κατόρθωμα την αυταπάρνηση που έδειξαν τα κορίτσια του και η οποία τα οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτή τη φορά, η ομάδα πόλο Ανδρών πρέπει να αντλήσει, 20 μέρες μετά από τη δική της χρυσή στιγμή τη φετινή χρονιά, έμπνευση από την ομάδα μπάσκετ και να νικήσει στον πέμπτο τελικό του κολυμβητηρίου του Λαιμού τον ΝΟ Βουλιαγμένης (19:00).

Ο Νικόλας Δεληγιάννης έγραψε, τότε, ότι «ισχύει και για το μπάσκετ: τα λεφτά δεν κάνουν τις ομάδες. Από παλιά». Τώρα, ο ίδιος θα είναι η κορωνίδα του Ολυμπιακού για το ματς που κρίνει τον φετινό πρωταθλητή στο πόλο Ανδρών.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :