Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΚΕΣΕΛ: ΗΤΑΝ Ή ΤΩΡΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ! ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ


Ο Ολυμπιακός κέρδισε τρεις φορές τον ΠΑΟ στους τελικούς της Α1 Ανδρών και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδο, με τον Μάρκο Κέσελ να είναι ένας από τους παίκτες «κλειδιά» για τους ερυθρόλευκους.

Ο ίδιος δήλωσε στο "onsports.gr" πως αυτή ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, λέγοντας αρχικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Μέσα σε είκοσι μέρες νικήσαμε την Μπαρτσελόνα, την ΤΣΣΚΑ και τρεις φορές τον Παναθηναϊκό και αυτή τη στιγμή είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και μετά από την αποψινή νίκη μας και πρωταθλητές Ελλάδας.

Όλο αυτό το διάστημα ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές. Στιγμές που θα θυμόμαστε σίγουρα για το υπόλοιπο της ζωής μας. Ήταν ή τώρα ή τίποτα. Ή θα το παίρναμε τώρα, ή ποτέ. Ήμασταν καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε το συγκεκριμένο πρωτάθλημα με πλεονέκτημα έδρας».

Στη συνέχεια ο Μάρκο Κέσελ αναφέρθηκε και στους οπαδούς του Ολυμπιακού και το γεμάτο γήπεδο στον πέμπτο και τελευταίο φετινό τελικό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό: «Ο κόσμος μας είναι φανταστικός, κάτι για το οποίο μας είχαν προϊδεάσει τα αδέρφια μου του Ερυθρού Αστέρα. Ήταν εκδηλωτικοί. Μας υποστήριζαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή και χαίρομαι που τους κάναμε χαρούμενους. Έχουν σημαντική συμβολή στην επιτυχία».

Τέλος απόφυγε να σχολιάσει το μέλλον του στον Ολυμπιακό και γενικά τα σχέδιά του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, καθώς αρκέστηκε να μας πει: «Το μέλλον μου είναι σχετικό. Το αύριο είναι αύριο και το σήμερα είναι σήμερα... Τώρα πανηγυρίζουμε το πρωτάθλημα και βλέπουμε για μετά».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :