Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΠΑΓΚΟ


Μετά την αποχώρηση του Ντούσαν Ιβκοβιτς ο Ολυμπιακός αναμένεται, σύμφωνα με τι πρώτες εκτιμήσεις να στραφεί στην ελληνική αγορά για να καλύψει το κενό του Σέρβου προπονητή.

Οι λύσεις είναι συγκεκριμένες, δεν υπάρχουν άλλωστε πολλές επιλογές, και τα ονόματα των υποψηφιών έχουν «παίξει» και στο παρελθόν...

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας που πέτυχε φέτος στον Πανιώνιο, ο Ηλίας Ζούρος, προπονητής της εθνικής ομάδας και της Εφές Πίλσεν και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που φέτος κάθισε στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μαζί με τον Γιόνας Καζλάουσκας, έρχονται στο προσκήνιο, ωστόσο είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει κανείς με ξεκάθαρα δεδομένα.

Οι Αγγελόπουλοι θα μπουν στη διαδικασία αναζήτησης προπονητή, θα ζυγίσουν όλα τα δεδομένα, αλλά είναι σίγουρο πως δεν θα καθυστερήσουν να πάρουν την τελική απόφαση, η οποία θα ληφθεί μάλλον μετά τις εκλογές.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :