Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΕΝΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ Olympiacos Bc Store


Τα προϊόντα των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης έχουν κυκλοφορήσει στην επίσημη μπουτίκ του μπασκετικού Ολυμπιακού, "Olympiacos Store", το οποίο βρίσκεται απέναντι από το "Γ. Καραϊσκάκης".

Ύστερα από 15 χρόνια, η ομάδα μπάσκετ του Θρύλου, αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αποκτήστε τα αντικείμενα ενθύμια των Πρωταθλητών στην επίσημη μπουτίκ των ερυθρολεύκων, Olympiacos Bc Store, η οποία βρίσκεται απέναντι από το γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (Καραολή - Δημητρίου 8).

Όλα τα είδη ρουχισμού, αλλά και τα προϊόντα των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης θα τα βρείτε στο Olympiacos Bc Store, στην υπερσύγχρονη μπουτίκ των ερυθρολεύκων

Όλες οι φανέλες των καλαθοσφαιριστών της ομάδας από την συγκλονιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε, τα κόκκινα Τ-shirt τόσο για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, όσο και εκείνο των θριαμβευτών της Κωνσταντινούπολης. Παράλληλα, υπάρχει και το κόκκινο καπέλο των Πρωταθλητών Ευρώπης, αλλά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα είδη.

Μπείτε στην σελίδα του Olympiacos Bc Store ,γίνετε μέλη της μπουτίκ των Πειραιωτών στο facebook και τσεκάρετε τις εκπτώσεις που φτάνουν έως και το 80% (!) σε ορισμένη είδη.

Για τους κατόχους διαρκείας υπάρχει 10% έκπτωση σε όλα τα είδη.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :