Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

PLAYFUTBOL.INFOBAE.COM: ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ


Όπως αναφέρει το site "PLAYFUTBOL.INFOBAE.COM", ο αντί-Ρικέλμε θα ερχόταν στον Ολυμπιακό για να πάρει χρόνο συμμετοχής

Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης, είπε στον Λεονάρντο Ζαρντίμ... «πάρε όποιο 10άρι νομίζεις». Ακόμα και τον Κρίστιαν Τσάβες. Ο ποδοσφαιριστής της Μπόκα έχει προταθεί εδώ και καιρό στον Ολυμπιακό και οι Αργεντίνοι το έχουν σχεδόν σίγουρο. Σύμφωνα μάλιστα μάλιστα με site που ασχολείται σοβαρά με τα θέματα της Μπόκα Τζούνιορς ο Αργεντίνος μέσος θα ερχόταν στην Ελλάδα για χάρη των νταμπλούχων Ελλάδας...

Σε ένα άρθρο με τους παίκτες της Μπόκα που πρόκειται να φύγουν και να έρθουν στην Ευρώπη, γράφτηκε ότι ο Ολυμπιακός είναι ο πιθανότερος προορισμός του και θα ερχόταν στη χώρα μας αντί 4.000.000 δολαρίων, δηλαδή περίπου 3,1 εκατομμύρια ευρώ.

Για τον Τσάβες γράφτηκε το εξής στο site PLAYFUTBOL.INFOBAE.COM: «Ο Πότσι ήταν σε καλό επίπεδο ως ο οδηγός της ομάδας στο τελευταίο Απερτούρα, όπου η Μπόκα κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα, και έλαμψε με την απουσία του Ρικέλμε. Ωστόσο όταν το «10» επέστρεψε αυτός έπρεπε να ξαναβρεθεί στον πάγκο, γεγονός που έπαιξαν ρόλο στο να πέσει η απόδοσή του. Οπως συνέβη με πολλούς μπροστά με τον Παλέρμο, ήταν το θέμα του χρόνου. Το... τιμόνι της Μπόκα θα πήγαινε στον Ολυμπιακό για 4.000.000 δολάρια. Και δεν θα πήγαινε για τα μηδενικά που θα υπήρχαν στο συμβόλαιό του, αλλά για την έλλειψη χρόνου συμμετοχής στην Μπόκα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :