Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ TWEETER ΜΕ ΤΟΝ... ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ!


Η εμφάνιση του Όλοφ Μέλμπεργκ στο ματς Σουηδία-Αγγλία και το ένα γκολ που σημείωσε ο 33χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού, αποτέλεσαν οπλο (;) για τον Γιάννη Αλαφούζο για να κάνει "καζούρα" στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και όλα αυτά με τον ισχυρό άνδρα του ΣΚΑΪ να χρησιμοποιεί δυο tweets του Freddo του "sport24.gr", τα οποία και έκανε "retweet" χρησιμοποιώντας τα ώστε να μπορεί να τα διαβάσουν όσοι τον ακολουθούν.

Αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε "retweet" το μήνυμα: "Η καλύτερη εκδίκηση του YAlafouzos στον Μαρινάκη: Σκόραρε ο Μέλμπεργκ, μόλις ανέβηκε το συμβόλαιο του κατά 30% euro12gr".

Και λίγο αργότερα συνέχισε κάνοντας "retweet" και το έτερο tweet του Freddo το οποίο έλεγε: "Όσες ψήφους κι αν έριξε στον Τζέραρντ, ο Βαγγέλης δεν τα κατάφερε. Αποτέλεσμα και #true_story; Βγήκε MVP του Αγγλία-Σουηδία ο Μέλμπεργκ!".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :