Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΟΡΚΑ ΓΙΑ ΕΛΝΤΕΡΣΟΝ *VIDEOS*


Ακόμη ένα ξένο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστή της Μπράγκα...

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα κάνει αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον 24χρονο (20/1/1988) Νιγηριανό αριστερό μπακ της πορτογαλικής ομάδας, Ούβα Έλντερσον Ετσιεντζίλε, ο οποίος την περασμένη σεζόν συνεργάστηκε με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Το κείμενο, μάλιστα, γράφει χαρακτηριστικά πως ο Ολυμπιακός μαζί με την Μαγιόρκα έχουν μπει στο κυνήγι για την απόκτηση του Έλντερσον, με την ιστοσελίδα "mtnfootball.com" να τονίζει πως σύμφωνα με πληροφορίες της οι Νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν δείξει "ζεστό" ενδιαφέρον για τον Αφρικανό μπακ τις τελευταίες μέρες.

Στη συνέχεια τονίζεται πως αν ο Ούβα Έλντερσον Ετσιεντζίλε αποδεχτεί την πρόταση (!) του Ολυμπιακού, τότε θα συνεργαστεί ξανά με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, με το δημοσίευμα να φιλοξενεί και δηλώσεις ανθρώπου που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις για το θέμα, ο οποίος αναφέρει:

"Ο πρώην προπονητής του στην Μπράγκα, Λεονάρντο Ζαρντίμ, έχει πάρει τώρα στον Ολυμπιακό και έχει ζητήσει από τον παίκτη να συνεργαστεί ξανά μαζί του".

Μετά αναφέρεται πως ο Ολυμπιακός έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Champions League την επόμενη σεζόν, ενώ επισημαίνει πως στο παρελθόν στους ερυθρόλευκους αγωνίστηκαν δύο συμπατριώτες του όπως οι Ρασίντ Γιεκινί και Αρούνα Μπαμπαγκίτα.

Το δημοσίευμα υπογραμμίζει, πάντως, πως η Μαγιόρκα ενδιαφέρεται με θέρμη για τον Νιγηριανό σταρ (όπως τον αναφέρει), ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές κατηγορίες εθνικών ομάδων της πατρίδας του.

Στην Πορτογαλία πήγε το καλοκαίρι του 2010, σαν μεταγραφή από την γαλλική Ρεν (19 συμμετοχές) με 2.500.000 ευρώ. Στην Μπράγκα αγωνίζεται τις δύο τελευταίες σεζόν (46 συμ, 4 γκολ), ενώ με την Νιγηρία είναι διεθνής 16 φορές.





Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :