Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ : ΟΠΟΥ ΜΕ ΒΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΔΙΝΩ ΤΟ 100%


Δεν υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στον Βαλβέρδε και στον Ζαρντίμ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τάσος Παπάζογλου στο "novasports.gr". Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, για το χαρακτήρα της ομάδας, την εύκολη προσαρμογή στις απαιτήσεις του Πορτογάλου τεχνικού, αλλά και για την απόδοση του ίδιου.

Αναλυτικά:

"Τελείωσε και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Παρόλο που η ομάδα έχει αρκετούς νεαρούς παίκτες δείχνουμε καλή εικόνα. Με τη Νιούκαστλ είναι σημαντικό ότι η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ και έπαιζε με δέκα παίκτες και κατάφερε να μην χάσει. Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα, αφού δεν έχουμε χάσει σε κανένα φιλικό. Δείχνουμε ότι ακόμα και στα φιλικά θέλουμε να κερδίζουμε και είναι πολύ θετικό αυτό για μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός.

Εγώ προσπαθώ για το καλύτερο και όπου με βάζει ο προπονητής θα δίνω το 100%. Είτε παίζω στόπερ, είτε παίζω δεξί μπακ θα δίνω τα πάντα για να βοηθάω την ομάδα μου.

Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε πότε θα είμαστε έτοιμοι. Δείχνουμε πολύ καλά στοιχεία και το θετικό είναι ότι μέσα στα παιχνίδια μας βγαίνουν κάποια πράγματα που τα δουλεύουμε στις προπονήσεις.

Και ο Βαλβέρδε και ο Ζαρντίμ έχουν την ίδια φιλοσοφία. Είναι καλό ότι και με τους δύο η ομάδα προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Το ότι δεν έχουν μεγάλες διαφορές βοηθάει καλύτερα και εμάς να αντιληφθούμε τι ακριβώς μας ζητάει ο προπονητής και τι θέλει από εμάς. Είναι δύο προπονητές που θέλουν η ομάδα να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :