Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΛΛΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ... ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΣΚΑ


Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες για ενδεχόμενη επιστροφή του Ντρου Νίκολας στον ΠΑΟ, όμως όπως αποδείχτηκε τελικά, ο Αμερικανός γκαρντ δεν περίμενε κι άλλο την πρόταση των "πρασίνων"...

Έτσι, ο πρώην παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο, συμφώνησε με τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της οποίας τη φανέλα θα φορέσει για τα επόμενα 1+1 χρόνια.

«Ο Νίκολας είναι ένας παίκτης που ολοκληρώνει μια ομάδα. Δεν είναι μόνο σουτέρ, αλλά ένας έμπειρος παίκτης, ένας πραγματικός επαγγελματίας που πήγε εξαιρετικά για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό. Ο ρόλος του δεν θα περιοριστεί στα σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά θα μας προσφέρει μεγάλη βοήθεια και σε άλλους τομείς», δήλωσε ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Ετόρε Μεσίνα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, πρόσθεσε: «Χρειαζόμασταν έναν πραγματικό σκόρερ και είμαι χαρούμενος που καταφέραμε και αποκτήσαμε τον Νίκολας. Είναι ένας παίκτης που δεν χρειάζεται συστάσεις, ένας από τους καλύτερους σουτέρ στη σύγχρονη ιστορία του μπάσκετ. Ο Ντρου είναι ένας έμπειρος παίκτης που γνωρίζει πως να κερδίζει. Είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει στο χτίσιμο της νέας ομάδας».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :