Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΖΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!


Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, συμφώνησε με την 32χρονη πασαδόρο, Αρετή Τέζα, και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "redplanet.gr".

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού όλο και ενισχύεται, αφού οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν τη νέα σεζόν η 32χρονη πασαδόρος θα ανήκει στο δυναμικό των ερυθρόλευκων.

Ύστερα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα με την έμπειρη πασαδόρο, η οποία από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας για παρτενέρ στην θέση την Στέλλα Χριστοδούλου.

Η 32χρονη Αρετή Τέζα, την τελευταία σεζόν δεν αγωνίστηκε στη σάλα, αφού πριν από μερικούς μήνες έγινε μητέρα, αλλά πρόσφατα αγωνίστηκε στο φετινό Πρωτάθλημα μπιτς-βόλεϊ. Έχει επανέλθει, πλήρως και μάλιστα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ξεκίνησε την καριέρα της από την Πετρούπολη, στη συνέχεια έπαιξε βόλεϊ στα Βριλήσσια, μετά στον Πανελλήνιο, ενώ τελευταία της ομάδα ήταν η Κερατέα. Νέος της σύλλογος, πλέον, ο Ολυμπιακός.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :