Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

«ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ» ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΛΙΣΤΑ Ο ΧΑΪΝΤΣΕ


Ο Γκάμπριελ Χάιντσε κερδίζει πόντους για την άμυνα του Ολυμπιακού, ενώ οι Ρωμαίοι τον αφήνουν ακόμη και ελεύθερο προκειμένου να πάρουν προβάδισμα στην περίπτωση του Τοροσίδη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος", ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του έμπειρου διεθνούς Αργεντινού αμυντικού, με ιταλικό διαβατήριο, Γκάμπριελ Χάιντσε, ο οποίος μπορεί να μείνει ακόμη και ελεύθερος από τη Ρόμα προκειμένου να καταλήξει στο Λιμάνι.

Ο Χάιντσε, με την πολύ σπουδαία καριέρα πίσω του (72 συμμ. και 3 γκολ στην Εθνική Αργεντινής που ήταν και αρχηγός, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Παρί, Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μαρσέιγ) θεωρείται μια αξιόπιστη λύση για τους ερυθρόλευκους τόσο για το κέντρο της άμυνας όσο και για το αριστερό άκρο, αφού μπορεί να καλύψει τις δύο θέσεις με την ίδια ευχέρεια.

Το γεγονός μάλιστα ότι ο Ολυμπιακός σκέφτεται να «ξαναψωνίσει» από τη Ρόμα (μετά τον Γκρέκο) δεν είναι τυχαίο, αφού εκτός από την αξία του Χάιντσε θα μπορέσει να κάνει καλύτερο deal μια και οι "Τζαλορόσι" θέλουν να πάρουν τον Τοροσίδη στην Αιώνια Πόλη.

Ο παίκτης πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο (έχουν δείξει ενδιαφέρον οι Μπολόνια και Ρίβερ Πλέιτ) ενώ από την ομάδα του υπολογίζεται κανονικά, αφού σε όλα τα ματς προετοιμασίας ο παίκτης χρησιμοποιήθηκε από τον Τσέχο τεχνικό, Ζντένεκ Ζέμαν.

Ο ίδιος ο Χάιντσε έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο για τουλάχιστον δυο χρόνια ακόμη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, επομένως σε περίπτωση που οι δύο πλευρές βρεθούν στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων ο Αργεντινός ίσως να ζητήσει διετές συμβόλαιο.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κι άλλες λύσεις στα υπόψη για την άμυνα. Ο Γκονσάλο Ροντρίγκες της Βιγιαρεάλ είναι μία εξ αυτών, ενώ όσο ο Όλοφ Μέλμπεργκ κυκλοφορεί ελεύθερος, δεν αποκλείεται η παραμονή του, έστω κι αν φημολογείται πως ο Σουηδός αμυντικός εξετάζει ακόμη και την περίπτωση να αποσυρθεί.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :