Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΖΑΡΝΤΙΜ : ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


Λίγα λεπτά μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φαρένσε με 0-3, ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Λεονάρντο Ζαρντίμ, ρωτήθηκε από τους Πορτογάλους δημοσιογράφους σχετικά με τη νέα του ομάδα.

Ο Ζαρντίμ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Μπράγκα την ερχόμενη Πέμπτη.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή εμπειρία, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν φυσιολογικά σε αυτό το στάδιο και ειδικότερα στον τομέα της συνεννόησης. Υπάρχουν παίκτες από διαφορετικές χώρες που μιλούν διαφορετικές γλώσσες. Αυτό το πρόβλημα θα ξεπεραστεί, πάντως», είπε ο τεχνικός του Θρύλου, ενώ υποσχέθηκε πως ο Ολυμπιακός...

«θα παίζει πάντα τη νίκη, όπως επίσης και ποιοτικό ποδόσφαιρο».

Την ερχόμενη Πέμπτη, Ολυμπιακός και Μπράγκα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο τουρνουά «Guadiana». Η νυν με την πρώην ομάδα του Ζαρντίμ δηλαδή, την οποία ο Πορτογάλος χαρακτήρισε ως μια από αυτές που θα παλέψουν για τον τίτλο. «Πρόκειται για μια ξεχωριστή ομάδα, όπως είναι η Μπέιρα Μαρ, η Τσάβες και η Καμάτσα. Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι με ποιότητα. Η Μπράγκα είναι υποψήφια φέτος για τον τίτλο, ενώ σχετικά με το παιχνίδι, θα μπορέσω να δω μερικούς παλιούς φίλους».

Ο Ζαρντίμ δεν αποχώρησε από την Μπράγκα με τις καλύτερες των εντυπώσεων, αλλά αυτός δεν φαίνεται να ανησυχεί για τίποτα. «Δεν αφήνω κανένα υπονοούμενο, απλά αναφέρομαι σε κάποια δεδομένα και τίποτα περισσότερο. Το αίσθημα, παίζοντας απέναντι στην Μπράγκα, είναι αγάπη διότι είναι μια ομάδα που αγαπώ. Έκανα φίλους και θα τους δω ξανά».

Τέλος, όσον αφορά στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας, ο τεχνικός του Θρύλου κατέληξε.
«Σήμερα, η πορτογαλική αγορά είναι μια ιδιαίτερα ακριβή αγορά. Οι καλοί παίκτες δεν είναι ελεύθεροι και στον τομέα της επένδυσης, ο Ολυμπιακός δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες».
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :